Veterinarska Ambulanta Alessandra,Varovnička Br: 6 ,Beograd,Srbija, 011-2401-047 ,063-243-201 , 063-8736- 286

Rentgenologija

 RENTGENOLOŠKA  DIJAGNOSTIKA

Savremena veterinarska medicina u oblasti  specijalističke dijagnostike obuhvata rentgenološki pregled. Uz dobre rentgenske aparate,znanje I umešnost veterinara praktično, ne postoji ni jedan organ kod životinje koji nije moguće prikazati pomožu raznih tehnika rentgenskog snimanja.

U najširem smislu reči to je dijagnostika kojom se može utvrditi prisustvo promena na celom telu .Pre svega  na kostima extremiteta,lobanje,kičme,svih zglobova na telu, eventualnih promena u telesnim šupljinama-grudnoj , trbušnoj duplji kao i sinusima.Takodje svi sistemi u oranizmu mogu biti snimljeni i interpretirani:gastrointerstinalni,urogenitalni,respiratorni i kardiovaskularni.

Naše usluge se mogu smatrati  visoko profesionalnim imajući u vidu da duži niz godina učestvujemo u edikaciji i saradnji sa kolegama iz Evrope.
Jedna od važnih stavki usluga čini zvanična procena displazije kukova I laktova- HD/ED  kod svih rasa pasa.
Zahvaljujići italijanskoj i nemačkoj licenci za radiološka istrazivanja i procenu skeletnih bolesti kod pasa, u  mogućnosti smo da izdajemo medjunarodno priznate sertifikate za displaziju kukova I laktova HD/ED koji su važan uslov za takmičenje i uključivanje pasa u priplod.

 

 
limundo
Copyright © 2007 - 2010 by alesvet All rights reserved . Design by bcc - BccRacunari