Veterinarska Ambulanta Alessandra,Varovnička Br: 6 ,Beograd,Srbija, 011-2401-047 ,063-243-201 , 063-8736- 286

Hirurgija

Prvo korisno pravilo koje se sprovodi u našoj ambulanti je da se svaka životinja koja je potencijalni hirurški pacijent, prvo observira i kompletno ispituje pre operacije.Obavezan je klinički pregled i preoperativna laboratorijska analiza.Ukoliko je neophotrebno, vrše se dodatna radiološka  ispitivanja neophodna za postavljanje decidne dijagnoze i prognoze.

Pošto se pacijent uvodi u opštu anesteziju, za hiriršku intervenciju neophodno je prisustvo veterinara anesteziologa.Po njegovom savetu sprovodi se premedikacija,prestanak unosa peroralne hrane i vode kao i druge mere koje su u direktnoj vezi sa anestezijom.

Obavljamo sve vrste preventivnih i terapeutskih zahvata počev od rutinskih sterilizacija kućnih ljubimaca,abdominalnih,uroloških i ginekoloških hirurških intervencija,plastične i rekonstruktivne hirurgije,odstranjivanja tumora do operacija na očima i u usnoj duplji.

Nakon operacije svaki pacijent je postoperativno zbrinut dok ne bude svestan i dok njegovi vitalni znaci i funkcije nisu stabilni.Uz otpusnu listu vlasnik životinje dobija detaljna upustva oko nege i ponašanja životinje kod kuće.

 

 
limundo
Copyright © 2007 - 2010 by alesvet All rights reserved . Design by bcc - BccRacunari